Aantrekkelijke vrouw wil serieuze man leren kennen

Mijn naam is:

Bloemetje

Mijn leeftijd:

26

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Bloemetje(26) schrijft:

De ideale man bestaat niet, en net zo goed ben ik niet de ideale vrouw. Mannen voelen zich aangetrokken tot mijn uiterlijk, maar zodra ze mij leren kennen als persoon, dan haken ze af. Ik ben ambitieus, kan best wel een katje zijn, ik weet wat ik wil en ik word ook erg graag verwend. Ik vind het net zo goed heel erg fijn om jou te verzorgen en te verwennen, maar dat moet wel ook van twee kanten komen.

Ik heb tot nu toe vooral bad boys gehad en daar ben ik wel een beetje klaar mee. Ik weet alleen niet wie er dan bij mij past en wil daar qua uiterlijk niet te veel over zeggen. Ik vind je knap, of niet, en dat weet ik pas als ik jou zie. Ik zoek wel iemand met een lief karakter, iemand die serieus is, maar met wie ik ook kan lachen. Ben ik jouw prinses, dan word jij zeker mijn koning!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Bloemetje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: