Oma wil weer een lieve man

Mijn naam is:

Donna

Mijn leeftijd:

66

Like mij?

Stuur mij een bericht

Donna(66) schrijft:

Ik heb een heel mooi leven gehad. Ik heb hele lieve kinderen en ik ben erg trots op hoe ze volwassen geworden zijn. Ik heb ook fantastische kleinkinderen, waar veel van mijn aandacht naartoe gaat. Ik ben heel erg actief in de vrouwenbeweging en ik organiseer allerlei activiteiten. Ik ben dol op handwerken en kook erg graag.

Ik ben een traditionele vrouw en ik zoek eigenlijk ook een traditionele man. Op sommige vlakken werkt dat gewoon het beste. Ik vind blauwe ogen heel erg mooi, maar ik ben ondertussen ook wel wijs genoeg om te weten dat dit eigenlijk helemaal niet uitmaakt.

Ik durf ook best te zeggen dat ik op dit gebied eenzaam ben en het mis om dit deel van mijn leven met een man te delen. Wel erg spannend dit hoor! Hoe vind jij het?

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Donna?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: