Intelligente mannen zijn heel sexy

Mijn naam is:

Doenja

Mijn leeftijd:

24

Like mij?

Stuur mij een bericht

Doenja(24) schrijft:

Ik val echt op karakter en intelligentie. Ik wil mensen met een mindere intelligentie niet afwijzen, maar uiteindelijk gaat het gewoon storen dat we niet op dezelfde lijn zitten, of elkaar niet begrijpen. Als jij slimmer bent dan mij, dan kan ik dat juist weer heel stimulerend vinden, maar dan kan jij mij een dom grietje vinden.

Dit kan heel lastig zijn en ik heb gemerkt dat ik daardoor twijfel over wat ik nou precies zoek. Ik dacht het te weten, maar het heeft nog steeds niet gewerkt. En ik geloof toch nog in sprookjes, en hoop dat mijn prins op het witte paard ook op zoek is naar mij.

Ik kan heel romantisch zijn, maar ben ook erg nuchter. Ik houd ervan om uitgedaagd te worden en als je mij kan laten lachen, dan gaan we zeker een gezellige tijd hebben. Let wel, ik zoek echt meer dan alleen dat.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Doenja?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: