Sportieve oma zoekt speciaal maatje

Mijn naam is:

Cindy

Mijn leeftijd:

60

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Cindy(60) schrijft:

Sporten is mijn nieuwe passie. Al een hele tijd hoor, maar ik ben er pas op latere leeftijd met echt enthousiasme aan begonnen. Dat kwam onder meer doordat iemand in mijn leven overleed door een ongezond leven. Ik ben niet doorgeslagen, want ik vind ook dat we moeten genieten van het leven.

Ik verwacht ook niet dat een partner er op dezelfde manier mee bezig is. Dat kan, maar hoeft niet. Wat verwacht ik dan wel? Iemand met wie ik kan lachen, leuke dingen kan doen, en dat we de dingen in het leven waar we van kunnen genieten met elkaar delen.

Ik ben nu wat ouder en ik heb geen zin meer in moeilijk gedoe of drama. Ik sta heel positief en vrolijk in het leven en vind het prettig als jij ook zo bent. Laten we elkaar beter leren kennen, als je interesse hebt, en kijken waar ons schip strandt.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Cindy?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: