Lekker knuffelen en veel warmte

Mijn naam is:

Dorien

Mijn leeftijd:

34

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Dorien(34) schrijft:

Er is van alles wat ik vervelend vind aan het single leven. Ik ben daar gewoon niet voor gemaakt. Wat ik het meeste mis, is het lekker knuffelen en elkaar veel warmte geven. Verwennen met een kleine verrassing of een ontspanningsmassage. Een lekker hapje op tafel zetten en genieten van een rustige avond.

In het begin kan ik wat verlegen zijn, maar als ik mij eenmaal op mijn gemak voel, dan kan ik ook een echte kletstante zijn. Ik wil graag die speciale connectie vinden. Ik droom veel en vind het heerlijk om samen te dromen. Bijvoorbeeld over een toekomst of de volgende vakantie.

Het hoeft allemaal niet heel ingewikkeld te zijn en altijd maar heel diepgaand te zijn. Dat mag best af en toe, zodat we ook op dezelfde golflengte blijven zitten, maar verder moet het gewoon gezellig en leuk zijn.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Dorien?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: