Nuchter, intens en met veel liefde

Mijn naam is:

Annelies

Mijn leeftijd:

56

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Annelies(56) schrijft:

Ik houd van zorgen en geven. Ik heb veel liefde om te delen en ik vind het belangrijk dat de wereld in liefde benaderd wordt. Met iedereen om ons heen en op elk moment van de dag. Dat lukt mij echt niet altijd, ook ik heb mijn mindere dagen, maar dan vermijd ik de massa.

Ik wil de wereld mooier maken en dat doe ik door heel kleinschalig, om mij heen, daar te supporten waar het nodig is. Als we allemaal iets doen, dan moet het wel goed komen. Daar geloof ik heel erg in en zo wil ik ook leven. Ik ben ook bewust van mijn verbruik, maar ik overdrijf dat niet en leef comfortabel.

Ik zoek een gelijkgestemde man, die ook zo in het leven staat, en samen met mij wil kijken wat we aan elkaar kunnen toevoegen. Hoe gaan wij samen de wereld nog mooier maken?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Annelies?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: