Zelfstandig en hardwerkende vrouw zoekt dito

Mijn naam is:

Polonia

Mijn leeftijd:

32

Like mij?

Stuur mij een bericht

Polonia(32) schrijft:

Hallo lieve mannen,

Ik ben Polonia en ik ben vrijgezel. Ik zou graag een single man leren kennen met dezelfde normen en waarden. Iemand die op dezelfde manier in het leven staat. Ik vind ontspannen belangrijk en daar neem ik ook de tijd voor, als het gaat, want ik ben heel erg verantwoordelijk en vind mijn bedrijfje heel belangrijk. Ik zoek iemand die dat ook heeft of daar begrip voor heeft.

Het is bijna mijn tweede kindje. Ik heb ook een kind. Daar wil ik het later best meer over hebben, maar ik wil dat in het begin erbuiten houden. Er is een papa, maar op afstand. Dat kan voor lastige situaties zorgen. Ook daarvoor zoek ik begrip. Natuurlijk wil ik ook rekening met jou houden. We hebben allebei een leven en een rugzakje, en ik vind het mooi als we het allemaal samen kunnen dragen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Polonia?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: