Samen kunnen we het beter

Mijn naam is:

Solomio

Mijn leeftijd:

56

Like mij?

Stuur mij een bericht

Solomio(56) schrijft:

Alleen is ook maar alleen en ik ben het alleen zijn wel zat. Ik ben nu al enkele jaren weduwe en na het overlijden van mijn man heb ik heel lang geen interesse gehad voor mannen. Dat is de laatste maanden veranderd en ik denk dat ik klaar ben voor iemand in mijn leven.

Ik wil het graag rustig aan doen en niet te hard van stapel lopen. Daar heb ik jouw hulp bij nodig, want ik kan heel enthousiast worden als ik jou leuk vind. Maar dan kan het ook weer te snel gaan, waardoor ik het afkap. Dat brengt mij veel verdriet en dat zie ik dan weer niet zitten.

Hopelijk ben jij serieus en heb jij geduld met mij. Met een beetje geluk wil jij elkaar ook gewoon leren kennen en stap voor stap ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoop iets moois te vinden, want samen is het allemaal leuker en kunnen we het vast ook beter.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Solomio?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: