Normale vrouw zoekt normale kerel

Mijn naam is:

Bea

Mijn leeftijd:

51

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Bea(51) schrijft:

Ik ben niet heel bijzonder of apart of heel erg mooi en ik heb ook geen fantastische carrière en ik ben ook niet super succesvol. Ik ben gewoon een normale vrouw en ik zoek ook gewoon een normale kerel. Ik kan niks met al die poespas erom heen. Doe maar gewoon normaal, dat is mij al gek genoeg. Ik houd van gezelligheid. Lekker thuis, samen, met spelletjes en lekker eten. Af en toe eens uitgaan is leuk, maar ik vind het leuker als het dan ook bijzonder is.

Ik vind het echt niet aantrekkelijk als je iedere dag in een pak loopt, maar een joggingbroek is ook niet voor elk moment. Als je overdreven sport, dan sla ik ook liever over. Hobby’s zijn leuk, maar niet als het jouw leven beheerst. Je mag mij in een privé gesprek alles vragen. Dan leren we elkaar toch het snelste wennen en ontdekken we of wij een goede match zijn.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Bea?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: