Kunstenares zoekt lieve nieuwe muze

Mijn naam is:

Arty

Mijn leeftijd:

26

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Arty(26) schrijft:

Ik heb nieuwe inspiratie nodig. Ik zit in een nieuwe fase in mijn leven en in mijn kunst. Ik wil nieuwe dingen ervaren. Een nieuwe man leren kennen met wie ik een unieke band kan hebben. Ik zoek diepgang, plezier, fijne gesprekken, heerlijke uitjes. Tijd samen, maar ook apart. Helemaal in elkaar op kunnen gaan, maar elkaar ook ruimte geven. En dan tegelijk ook nog eens hetzelfde gevoel hebben.

Is dat misschien allemaal wat veel gevraagd? Dat kan, maar het is wel mijn streven, en of dat lukt, dat merk ik dan vanzelf wel. Wij merken dat wel. Ik denk als we er allebei aan werken, dan kan er al veel positiefs uit gehaald worden. Ik heb geen specifiek type. Ik kan van alles in je zien. Jouw ogen, jouw lijf, jouw ziel, een haartje. Er hoeft maar iets mij te raken. Hoe zit dat bij jou?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Arty?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: