Kijk jij naar mij of wil je ook alleen sex?

Mijn naam is:

Britta

Mijn leeftijd:

24

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Britta(24) schrijft:

Ik voel me soms net een lustobject. En dat is echt niet prettig als het niet eens meer om jouw persoonlijkheid gaat, maar alleen om je lichaam en verder ben je niks waard. Ik ben echt wel een leuk mens, lief en ik doe moeite voor de mensen die belangrijk voor mij zijn. Ik ben met mijn werk goed op weg om een fijne positie te krijgen. Ik heb gewoon veel meer te bieden dan alleen mijn lichaam.

Ik zal het ook bij de verkeerde mannen zoeken. Mannen die mooie praatjes hebben, maar verder niks waarmaken wanneer ze me het bed in gekregen hebben. Dat is echt niet wat ik zoek. Ik wil van iemand kunnen houden die ook van mij houdt en die ik kan vertrouwen. Die respect voor mij heeft en voor wie ik respect kan hebben. Op die manier bouw je echt aan iets. Zoek jij dit ook? Ben jij anders dan de rest? Kies je mij dan?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Britta?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: