Hallo leuke man, kom je voor mij?

Mijn naam is:

AnnieLee

Mijn leeftijd:

60

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

AnnieLee(60) schrijft:

Ik ben Annie-Lee. Ik heet eigenlijk anders, maar iedereen noemt mij zo, omdat het makkelijker is. Ik ben niet zo lang geleden oma geworden en ik ben heel erg trots op mijn kleinkind. Sinds een paar jaar ben ik alleen. Mijn man is overleden. Daar heb ik lang heel veel verdriet van gehad.

Het doet nog steeds wel pijn, maar ik ben ook klaar voor een nieuwe man in mijn leven. Ik houd van grote mannen, die heel lief zijn. Ik werk in de catering en ik kan heel erg lekker koken. De liefde van de man gaat toch door de maag? Als je van lekker eten houdt, dan ben je bij mij zeker goed.

Ik wil iemand leren kennen en hopelijk de juiste man voor mij vinden. Je mag mij alles vragen. Ik klets veel en vind het leuk als je nieuwsgierig naar mij bent. Ik ben ook heel nieuwsgierig.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met AnnieLee?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: