Ik ben vrijgezel en klaar voor het leven

Mijn naam is:

Elia

Mijn leeftijd:

25

Like mij?

Stuur mij een bericht

Elia(25) schrijft:

Ik ben sinds mijn tienerjaren met dezelfde jongen geweest en ik heb nooit een andere jongen gehad. We waren jong en we dachten dat we samen oud zouden worden. Die droom is uit elkaar gespat. Ik vind dat zo mooi als mensen al zo lang samen zijn. Dat bestaat toch nog wel?

Ik ben niet het soort meisje om met iedereen maar wat te doen. Ik ben daarmee heel serieus. Verder ben ik echt wel gezellig en leuk en je kan ook goed met mij feesten hoor ik altijd. Ik werk en ben aan het kijken voor een huisje. Dat vind ik ook allemaal erg spannend, maar ik heb er ook zin in om een tijdje op mezelf te wonen.

Ben jij een leuke kerel, die ook serieus zoekt naar iemand om het leven mee te delen, dan zou ik jou graag leren kennen en wie weet zijn wij wel de perfecte match!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Elia?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: