Ik wil alles uit het leven halen

Mijn naam is:

Esmeralda

Mijn leeftijd:

29

Like mij?

Stuur mij een bericht

Esmeralda(29) schrijft:

Ik ben best wel streberig. Dat is zo met mijn werk en ook in mijn prive leven. Ik wil het voor elkaar krijgen allemaal. Een fijn eigen huisje, mijn carrière zo ver mogelijk nastreven, leuke hobby’s om mijn vrije tijd mee te vullen, een paar keer per jaar op vakantie en verder gewoon lekker leven met fijne mensen om mij heen. Ik heb fijne vrienden en een lieve familie en dat vind ik ook belangrijk.

Een man die bij mij past, vindt zijn familie en vrienden ook belangrijk. Hij werkt aan zijn toekomst, maar kan ook genieten van het leven. Hij is slim en serieus, maar kan ook lol maken en gek doen. Ik zoek een maatje, een beste vriend, met wie ik meer kan opbouwen en met wie ik samen op een serieuze manier kan verder werken aan een mooie toekomst en onze dromen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Esmeralda?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: