Het leven is mooi en uitdagend

Mijn naam is:

Vinca

Mijn leeftijd:

35

Like mij?

Stuur mij een bericht

Vinca(35) schrijft:

Ik houd van het leven. Ik kan er echt van genieten om kleine dingen te ontdekken of eenvoudige, gewone momenten te beleven. Het hoeft allemaal niet zo gek te zijn, maar dat mag wel. Ik houd ook van gekkigheid en spontane acties. Het leven heeft zoveel te bieden en ik wil het allemaal ontdekken en meemaken.

Eigenlijk zou ik graag met een gewone man zijn. Niet te gek of te wild, maar ook niet te saai. Iemand die ook geniet van het leven en die er samen iets moois van wil maken. Hoe mooi zou het zijn om een beste vriend te hebben, met wie je dan ook je leven deelt. Zo zie ik dat een beetje voor mij.

Waar zoek jij eigenlijk naar en hoe zie jij dat voor je? Ben jij al bezig met de toekomst of leef jij meer met de dag? Ik wil het allemaal weten.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Vinca?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: