Samen vrij denken en leven

Mijn naam is:

Berrie

Mijn leeftijd:

38

Like mij?

Stuur mij een bericht

Berrie(38) schrijft:

Vrijheid lijkt wel hot topic deze dagen, maar ik moet zeggen dat ik er ook door bevangen ben. Ik heb een hele intense en diepe behoefte om mijn zielsverwant te vinden, maar ik vind het ook eng, want ik wil wel mijn vrijheid behouden. Ik vind het moeilijk om te verzinnen hoe ik dat kan combineren.

Ik ben heel loyaal en ik zou dan ook een monogame verbintenis willen, maar dan beperk ik mijn en ook jouw vrijheid weer. Dat soort vragen spoken dan allemaal door mijn hoofd. Dit klinkt nu vast alsof ik helemaal niet weet wat ik wil, maar ik weet dat juist heel erg goed, en ook wat ik niet wil.

Hoe ik dat allemaal kan bereiken, dat weet ik dan weer wat minder goed, maar ook dat is iets waar we samen over kunnen sparren. Ik denk dat het dan heel belangrijk is dat wij eerst een goede basis hebben.

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Berrie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: