Ik wil iemand gelukkig maken

Mijn naam is:

Silke

Mijn leeftijd:

25

Like mij?

Stuur mij een bericht

Silke(25) schrijft:

Ik kan er echt van genieten om met iemand samen te zijn en hem gelukkig te maken. Zo ben ik ook met vrienden en familie. Ik wil altijd iedereen helpen en als ik iets kan bedenken om een glimlach te bezorgen, dan doe ik daar ook moeite voor. Ik ben een echte gever.

Ik zoek iemand die ook zo is. Anders wordt er misbruik van gemaakt, en daar word ik heel ongelukkig van. Dan houdt het op een gegeven moment ook op en dan ben ik opeens niet meer leuk en aardig.

Ik werk en ik heb leuke hobby’s. Ik heb geen kinderen en ben vrijgezel. Ik woon op mijzelf en vind dat heel erg prettig. Ik heb een goede band met mijn familie en vrienden en ik vind het ook heel belangrijk om dat zo te houden. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Silke?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: