Zuster wil niet meer alleen zijn

Mijn naam is:

Marleen

Mijn leeftijd:

28

Like mij?

Stuur mij een bericht

Marleen(28) schrijft:

Hallo allemaal, ik ben Marleen. Ik werk als zuster en ik vind mijn werk geweldig. Ik werk in wisselende diensten en ik merk dat het dan lastig is om iemand te leren kennen. Maar ik zou zo graag met een man samen zijn en mijn leven delen met iemand. Mijn werk is best wel zwaar, maar ik doe het graag. Ik sport ook geregeld om gezond en fit te blijven.

Ik heb een select groepje vrienden, want ik vind dat vaak maar oppervlakkig en dat vind ik niet fijn. Ik houd wel van een feestje of eens af en toe op vakantie gaan. In de keuken ben ik niet echt goed en in huis kan ik soms wel wat rommelig zijn.

Ik zoek iemand die een aanvulling is op mijn leven en voor wie ik een aanvulling kan zijn. Dat we wat aan elkaar kunnen toevoegen, elkaar kunnen motiveren en stimuleren en dat we elkaar ook nog iets te vertellen hebben.

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Marleen?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: