Kensje wil ook weer een leuke vent!

Mijn naam is:

Kensje

Mijn leeftijd:

36

Like mij?

Stuur mij een bericht

Kensje(36) schrijft:

Ik ben Kensje en ik zoek een leuke vent. Ik ga woody woodpecker niet nadoen. Maar ik wil best wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben een vrolijke vrouw, en een goede vriendin voor mijn omgeving. Ik vind familie erg belangrijk en wij hebben een hechte band.

Ik werk en ga binnenkort nog iets bijleren. Daar heb ik ontzettend veel zin in, want ik vind het leuk om meer kennis op te doen. Zeker als het mij boeit en ik er verder mee kom. Ik sport ook geregeld, maar ben geen sportfreak en ik probeer wel op te letten op wat ik eet, maar het is allemaal zo lekker.

Ik wil niet te hard van stapel lopen, ik kan helemaal into iemand raken, als ik je leuk vindt, en ik moet daar een beetje de rem ophouden van mijzelf. Wat kan jij me over jezelf vertellen?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Kensje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: