Hele normale meid, zoekt leuke doorsnee man

Mijn naam is:

Sofie

Mijn leeftijd:

33

Like mij?

Stuur mij een bericht

Sofie(33) schrijft:

Als ik erover nadenk hoe ik mezelf moet omschrijven, dan weet ik niet precies wat ik moet zeggen. Ik ben gewoon een normale meid. Niets speciaals. Leuk en gezellig, ik kan lekker koken en ben erg zorgend. Ik kan daar nog best ouderwets in zijn. Dat ben ik ook als het aan komt op mannen.

Van mij hoeft het allemaal niet zo wild en gek te worden. Doe maar normaal, dat is al gek genoeg. Ik heb mijn eigen plekje, een leuke baan, en ik ga ook wel eens sporten en ben met andere hobby’s bezig. Ik heb mijn beste vriendin en wat losse kennissen. Ik ben sociaal niet heel geweldig en vind het soms lastig om nieuwe mensen te leren kennen.

Je mag mij alles vragen, want als ik eenmaal begin te kletsen, dan duurt het ook even voor ik weer stil ben. Ik houd van verrassen en verwennen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Sofie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: