Eindelijk weer toe aan een man

Mijn naam is:

Snoes

Mijn leeftijd:

25

Like mij?

Stuur mij een bericht

Snoes(25) schrijft:

Ik ben heel lang alleen geweest en het is net of ik opnieuw begin hiermee. Het was allemaal niet zo fijn en daardoor heb ik heel lang eerst aan mijzelf moeten werken, voor ik weer andere mensen in mijn leven kon laten. Dat was heel lastig, maar ik ben er eindelijk.

Ik zie het een beetje alsof ik gewoon opnieuw begin. Alles ligt achter mij en ik ga met een schone lei en een frisse gedachtegang dit avontuur weer aan. Ik hoop iemand te leren kennen die heel lief is en die oprecht is. Ik heb erg veel moeite met inschatten of ik iemand kan vertrouwen en het zou fijn zijn als ik iemand vind die van nature al zo is.

Ik lijk nu heel lastig en moeilijk, maar ik beloof je dat dit hartstikke meevalt. Ik ben verder erg grappig en positief en ik ga lachend door het leven.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Snoes?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: