Een leuke man om samen dingen te doen

Mijn naam is:

Minnie

Mijn leeftijd:

53

Like mij?

Stuur mij een bericht

Minnie(53) schrijft:

Het voelt een beetje ongemakkelijk om hier te zitten, maar ik wil het toch eens proberen. Ik heb wel aandacht van mannen, maar de juiste klik zit er niet tussen. Ik vind het niet leuk om alleen te zijn, maar het is nog erger om met de verkeerde te zijn.

Ik houd van dansen en ik ga graag met vriendinnen naar de stad. Ik kan er van genieten om koopjes te vinden. Soms kan je daar heel veel mee besparen. Dat is mijn hobby en ook onderdeel van mijn werk. Ik hoop nog iets voor mijzelf te kunnen beginnen, maar dat is allemaal nog niet rond.

Het moet gewoon passen tussen ons. Ik weet wel wat ik aantrekkelijk vind aan een man, maar dat wil niet zeggen dat we bij elkaar passen. Dus laten we gewoon kijken hoe het tussen ons loopt en vandaar uit verder gaan.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Minnie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: