Blond, maar gebruikt haar brein

Mijn naam is:

Alexia

Mijn leeftijd:

41

Like mij?

Stuur mij een bericht

Alexia(41) schrijft:

Mannen denken altijd dat ik dom ben en ik vind dat helemaal niet erg. Het kan zelfs heel makkelijk zijn. Dan is een blondje zijn een goed excuus. In het dagelijkse leven en in mijn werk gebruik ik dat, maar wanneer ik een vriend heb, dan wil ik niet dat er zo naar mij gekeken wordt.

Dan wil ik op waarde geschat worden en serieus genomen worden. Ik ben niet met alles even slim, en dat hoeft ook niet. Ik kan nog veel leren. Maar ik kan er niet tegen als mijn partner doet alsof ik dom ben en nog erger, dat hij vindt dat ik dom ben.

Ik wil een man die voorbij mijn uiterlijk wil kijken en mij wil leren kennen. Die ontdekt wie ik ben als vrouw en die mij serieus neemt. Die mij steunt bij het bereiken van mijn doelen en die mij motiveert om alles uit mijzelf te halen. En andersom wil ik dat ook voor jou kunnen doen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Alexia?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: