Vrouw zoekt Man op VrouwzoektManOnline.be

We leven maar een keer, zeggen ze!

We leven maar een keer, zeggen ze!

Lucky: Ik heb heel erg veel geluk gehad en nu heb ik het gevoel dat ik een tweede kans heb gekregen. Nu wil ik alles uit het...

Stad: Tongeren (Limburg)

Yoga, vegan, mindfull en bewust leven

Yoga, vegan, mindfull en bewust leven

Lolita: Voor mij het heel belangrijk hoe iemand in het leven staat. Dat is namelijk wie jij bent als persoon. Ik heb een heke...

Stad: Hamont-Achel (Limburg)

Vaak van huis, op zoek naar thuis

Vaak van huis, op zoek naar thuis

Lorena: Voor mijn werk ben ik vaak van huis, in het buitenland en als ik dan thuis kom, dan voelt het niet als thuis, maar me...

Stad: Hamont-Achel (Brussel)

Ik zoek een moderne ouderwetse man

Ik zoek een moderne ouderwetse man

Nathalie: Ik hou van het leven, van mijn werk, van mijn huisje en van reizen. Nu wil ik ook nog een man om van te houden. Ik be...

Stad: Vilvoorde (Vlaams-Brabant)

Oudere man voor serieuze relatie gezocht

Oudere man voor serieuze relatie gezocht

Zuzanna: Het lijkt wel of mannen van mijn leeftijd allemaal nog menen dat ze tieners zijn. Ik dacht eerst dat het aan mij lag,...

Stad: Harelbeke (West-Vlaanderen)

Sportieve meid zoekt sparring partner

Sportieve meid zoekt sparring partner

Channie: Hey hey, Ik ben op zoek naar een sparring partner. Voor fysieke training en sport, maar ook voor een goed gesprek. Ik...

Stad: Peer (Limburg)

Vrouw zoekt man

Online de liefde van je leven vinden, is de normaalste zaak van de wereld. Meer mensen leren elkaar tegenwoordig online kennen, dan dat ze offline nieuwe contacten vinden. Het is ook wel heel erg makkelijk en handig. Waren er eerder vooral mannen online te vinden, tegenwoordig zie je steeds meer; vrouw zoekt man.

Online iemand leren kennen, heeft namelijk heel veel voordelen. Het is een stuk veiliger, zeker voor vrouwen, je kan makkelijk tussendoor nieuwe contacten vinden en bestaande contacten onderhouden, en je krijgt de tijd om een gesprek te voeren en elkaar een beetje te leren kennen. Je weet dan snel of je met een leuke man of een leuke vrouw aan het kletsen bent.

Wat veel mensen ook prettig vinden, is dat ze een veel groter zoekgebied en aanbod hebben. Je kent de mensen in je omgeving nu wel, en als daar iemand tussen zat waar jij interesse in had, dan zat je nu niet hier. Opeens kan je mensen leren kennen die je anders waarschijnlijk nooit tegen zou komen.
VZMOPic1

In West-Vlaanderen zoeken vrouwen een lieve man

Wat een vrouw zoekt dat verschilt natuurlijk per vrouw, net zoals wat een vrouw zoekt. Dat kan een relatie zijn of een vriendschap, een vriend of een maatje. En alles wat je daartussen in maar kan bedenken. Het kan per regio wel een beetje verschillen wat ‘populair’ is onder de vrouwen.

In West-Vlaanderen vinden vrouwen een lieve man aantrekkelijk. Iemand die zorgzaam is, zich even netjes zal voorstellen en die positief in het leven staat. In Limburg zijn mannen die van cultuur en reizen houden, die hard werken, maar ook plezier willen maken en willen genieten van het leven.

Hoewel er zo dus wel wat opvallende overeenkomsten in een bepaalde regio kunnen zijn, bij wat voor een man vrouwen zoeken, is dat geen vaststaand gegeven, en de kans is heel groot dat er net zo goed een avontuurlijke man in West-Vlaanderen wordt, als in Vlaams-Brabant of Brussel.

Er zijn zoveel leden, die uit heel België komen, dat je ook altijd wel een goede klik met iemand bij jou in de regio kan vinden, of dat nou in Antwerpen of Limburg is.

Zo vind je een vrouw voor vriendschap

Wat tegenwoordig steeds meer voorkomt, is dat mannen denken dat ze een vrouw moeten playen om te krijgen wat ze willen. Ze hebben geleerd en geoefend hoe dat werkt, maar vergeten daarbij dat de vrouw ondertussen ook op een andere manier naar relaties kijkt, en het dus helemaal niet nodig is om te playen.

Daarnaast hebben veel vrouwen dat ondertussen ook snel door, en dan is het alleen nog maar een afknapper. Niet alleen voor haar, maar voor alle meiden die zij kent. Dus… Ben gewoon eerlijk en direct als je alleen maar een vriendschap zoekt. Er zijn ontzettend veel vrouwen die dat ook zoeken.

Als je eerlijk bent over wat jij wil, daarover kan praten en er respectvol mee om kan gaan, dan weet je allebei waar je aan toe bent, dan blijft het leuk en gezellig en kan je een hele mooie connectie opbouwen.
VZMOPic2

In België kun je genieten van een minnaar

Het is tegenwoordig ook heel normaal voor een vrouw om een minnaar te zoeken. Veel vrouwen zijn single en genieten van hun vrijheid en onafhankelijkheid, maar missen een man in hun leven voor de intieme momenten, de genegenheid en de romantiek. En er zijn genoeg vrijgezellen in België die daarvan willen genieten.

Een minnaar is toch iets heel anders dan een maatje of een relatie, en het gaat ook niet alleen maar om seks. Wanneer een man en een vrouw op die manier met elkaar omgaan, dan krijgen ze een hele speciale verhouding. Mensen houden van stiekem en geheimzinnig en zo’n verhouding deel je verder ook met niemand. Dat is iets wat echt van jullie twee samen is.

Het komt dan ook wel eens voor dat een man of vrouw getrouwd is, maar daarbuiten met een vriend of vriendin wilt genieten. Dat kan dan niet publiekelijk, althans niet overal, en dat heeft voor veel mannen en vrouwen extra aantrekkingskracht.

Leuke tips voor een vrouw te ontmoeten

Je komt natuurlijk overal vrouwen tegen, maar dan krijg je zelden de kans om haar echt te ontmoeten en te ontdekken wie zij is. In de supermarkt kan dat toch wat ongemakkelijk zijn. Je weet ook niet of ze misschien getrouwd is of een vriend heeft.

Je moet er dan ook wel een klein beetje moeite voor doen om een vrouw te ontmoeten. En dat is makkelijker dan je denkt. Je hoeft niet per se op stap te gaan om iemand te ontmoeten. Dat is vaak ook niet ideaal om erachter te komen hoe iemand is.

Vrouw zoekt man als wandelmaatje

Heb je een hobby of een activiteit die je graag doet, ga dan bij een vereniging. Bijvoorbeeld een wandelvereniging. Je kan ook een advertentie plaatsen om een wandelmaatje te vinden. Gewoon gaan wandelen en maar hopen dat je iemand tegenkomt, kan ook, maar kan ook erg ongemakkelijk zijn.
VZMOPic3

Vrouw zoekt man om mee te dansen

Dansen is natuurlijk een geweldige manier om een vrouw te ontmoeten. Je kan dan danslessen nemen en kijken of daar leuke, single vrouwen tussen zitten, je kan naar dansavonden gaan, je kan een advertentie plaatsen met een oproepje, en ga zo maar even door. Veel vrouwen dansen graag en een gezamenlijke interesse, daar scoor je altijd mee.

Vrouw zoekt man op online datingsite

Steeds meer vrouwen melden zich online aan op een datingsite. Ze kunnen dan op een veilige manier nieuwe mannen tegen het virtuele lijf lopen en eerst even kennismaken en kijken hoe het klikt. Dat is toch fijner dan de zoveelste ongemakkelijke situatie waarbij het toch niet lijkt te klikken.

Online heb je een groter zoekgebied, meer aanbod, makkelijker contact, en je krijgt een veel bredere indruk van iemand. Je kan je ook nog gratis aanmelden en gratis een profiel maken, profielen bekijken, en met een goed profiel zal het niet lang duren voor die leuke vrouw jou gevonden heeft.

 

Zoek je naar: Vrouw zoekt man?
Klik dan hier voor gratis contact!

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Nieuwste leden die contact zoeken: