Zou jij serieus met een oma zijn?

Mijn naam is:

Zeps

Mijn leeftijd:

63

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Zeps(63) schrijft:

Ik ben al lange tijd weduwe en ook al een tijdje bezig met nieuwe mannen te leren kennen, maar dat gaat niet echt geweldig. Ik heb het idee dat de mannen niet serieus met mij omgaan door mijn leeftijd. Ik ben te oud voor spelletjes. Althans dat soort onzin. Ik zoek dan ook een man die wel serieus met mij is, ondanks mijn leeftijd, en die meer wil dan eens wat doen met een oma.

Ik hoop een ondernemende, actieve, gezellige man met humor te leren kennen. Zelf sta ik graag in de keuken, verzorg ik een moestuintje, heb ik gezellige vriendinnen waar ik uitstapjes mee maak en met wie ik graag een potje doe kaarten. Ik ben erg benieuwd of jouw hobby’s daar bij aansluiten. Ik doe ook nog part time werk en vrijwilligerswerk. Dat is erg belangrijk voor mij.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Zeps?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: