Wil jij ook het complete plaatje?

Mijn naam is:

Fenna

Mijn leeftijd:

34

Like mij?

Stuur mij een bericht

Fenna(34) schrijft:

Wat ik zoek hier? Alles. Een man om mijn leven mee te delen, kinderen mee te krijgen, een toekomst mee op te bouwen en samen oud mee te worden. Iemand om de goede en de slechte tijden mee te delen. Ik ben nu op een leeftijd dat ik geen jaren meer kan wachten voor ik kinderen neem. Ja, een paar jaar, maar te veel vind ik geen fijn idee. Ik moet nu een partner zoeken met wie ik dat kan.

Ik wil niet meteen alles. Gewoon normaal, stap voor stap, zonder iets af te moeten dwingen. Maar dat zit wel in mijn achterhoofd en ik wil dan ook niet meer daten om het daten. Dan kost het mij kostbare tijd en die heb ik niet. Zo voelt het voor mij. Er zullen vast mannen zijn die ook die nestdrang opeens gekregen hebben. Je mag trouwens ook best wat ouder dan mij zijn!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Fenna?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: