Wie wil er alles uit het leven halen?

Mijn naam is:

Kim

Mijn leeftijd:

24

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Kim(24) schrijft:

Ik zoek geen huisje, boompje, beestje. Ik zoek avontuur en een vol en rijk leven. Niet rijk in geld en materialen, maar rijk in ervaringen. Ik hoop iemand te leren kennen die net als ik een ander leven wil. Reizen, de wereld ontdekken, op avontuur gaan, een andere manier van leven. Ik zie er misschien uit als een luxepaardje, maar dat ben ik zeker niet.

Ik heb werk en ik heb leuke hobby’s, maar ik wil dit niet de rest van mijn leven blijven doen. Ik kan nu wel mijn leven anders gaan inrichten, maar ik hoop dat met iemand samen te kunnen doen. Samen nieuwe dromen bedenken en daar ook samen naartoe werken.

Dit is niet voor iedereen weg gelegd. Dat heb ik ook al ontdekt, maar ik hoop nu toch iemand te leren kennen die ook aan zo’n leven wil werken. Met mij samen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Kim?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: