Wie wil al mijn aandacht krijgen?

Mijn naam is:

SunnieSonnie

Mijn leeftijd:

47

Like mij?

Stuur mij een bericht

SunnieSonnie(47) schrijft:

Ik heb altijd voor mijn kinderen geleefd en die kregen al mijn aandacht, maar tegenwoordig willen ze die aandacht niet meer en vinden ze het zelfs vervelend. Ik snap dat best, maar ik vind die aanpassing ook best lastig. Ik zoek dus eigenlijk iemand die al mijn aandacht wil krijgen.

Ik ben een happy single, dus niet wanhopig op zoek naar een man, maar het zou wel heel fijn zijn om leuke dingen samen te doen. Ik zie het ook niet zitten om meteen heel hard van stapel te lopen en binnen de kortste keren samen te wonen. Ik zoek een echte connectie, die welbekende klik.

Ik ben een vrolijk mens, met een positieve instelling en ik probeer altijd om alles uit het leven te halen. Ik werk en sport en ik heb ook nog hobby’s. Je mag mij alles vragen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met SunnieSonnie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: