We hebben allemaal meerdere kanten

Mijn naam is:

Marlous

Mijn leeftijd:

31

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Marlous(31) schrijft:

Ik denk dat er in ons, in mij, meerdere kanten zitten. Op het werk ben ik succesvol en hardwerkend. Mensen kennen mij als een nette meid, die bewust bezig is met haar leven en haar toekomst. Dat ben ik ook en ik voel mij daar goed bij. Maar dan ben ik ook streng en de baas. Daardoor kan het soms lijken alsof ik niet liefdevol ben. Mijn familie en vrienden zien juist niet die strenge en bazige kant. En als ik met een man ben, dan ziet hij ook kanten van mij die andere nooit zullen kennen.

Mijn zwaktes, mijn lusten, wie ik totaal ben. Dat is iets wat ik erg mis in mijn leven. Iemand die echt zie wie ik volledig ben, en die dat niet alleen accepteert, maar er ook van houdt. Die mij al mijn kanten een mooi mens vindt. En dat wil ik ook voor die man zijn. Dat hij bij mij helemaal zichzelf kan zijn. Al zijn kanten.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Marlous?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: