Vrolijke vrouw zoekt nieuwe uitdaging

Mijn naam is:

Guusje

Mijn leeftijd:

63

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Guusje(63) schrijft:

Ik ben een vrolijk mens. Zo word ik tenminste altijd omschreven. Ik ben erg ondernemend en vind het bijvoorbeeld geweldig om in het buitenland een nieuwe stad te ontdekken. Dat doe ik ook gerust alleen. Een dagje aan het strand kan dan ook best fijn zijn, maar niet iedere dag. Dat gaat mij vervelen.

Nu ik een aantal jaren zo leef, ben ik ook wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben er nog niet helemaal uit wat die uitdaging dan moet zijn, maar ik weet wel dat het mij heel fijn lijkt om die uitdaging met iemand samen aan te gaan.

Ben jij een ondernemende, vrolijke man, die wel van een uitdaging houdt en die nog lang niet achter de geraniums wil gaan zitten, en denk jij dat wij een goede match zijn, dan wil ik graag van jou horen!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Guusje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: