Vrolijke vrouw zoekt net iets meer

Mijn naam is:

Anja

Mijn leeftijd:

59

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Anja(59) schrijft:

Het lijkt wel alsof tegenwoordig iedereen alleen nog maar losse contacten zoekt en sex wil zonder dat er gevoelens bij komen kijken. Noem mij ouderwets, dat mag in dit geval, en dan ben ik daar ook nog trots op. Ik voel me er gewoon niet fijn bij om op die manier met elkaar om te gaan.

Ik ben een vrolijke en spontane vrouw, en ik heb eigenlijk weinig te klagen over mijn leven. Ik werk, heb een fijn huisje, een lieve familie en fantastische vrienden. Maar als ik in de avond thuiskom, dan is daar verder niemand. Ik vind het ook jammer dat ik mijn ervaringen en herinneringen niet met iemand kan delen.

Ik ben vast niet de enige die zich zo voelt en die zo in het leven staat. Het lijkt mij geweldig om iemand tegen het virtuele lijf te lopen, met wie ik een goede klik heb en met wie ik nog een leuke tijd door kan brengen. Op een serieuze manier, zonder dat het maar om 1 ding draait.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Anja?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: