Vrolijke en vrije oma zoekt gezelligheid

Mijn naam is:

Sylvia

Mijn leeftijd:

61

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Sylvia(61) schrijft:

Hey, hallo allemaal. Ik ben een vrolijke vrouw, die geniet van haar vrijheid. Ik mis wel echt de gezelligheid van een partner in mijn leven. Samen ontbijten, boodschapjes doen, van een wijntje genieten. Dat soort dingen vind ik heel erg fijn allemaal. En alleen doe ik dat natuurlijk ook wel, of met vriendinnen, maar dat is niet hetzelfde als met een liefde.

Ik begin daar steeds meer behoefte aan te krijgen. Voor de simpele en eenvoudige dingen in het leven, maar zeker ook om speciale momenten samen te ervaren. Misschien nog eens een verre reis maken, of samen een danscursus gaan doen. Als we er maar samen plezier aan hebben. Ik lach veel en kan dit ook in een man waarderen. Bij jij de vrolijke man die ik zoek? Neem dan contact met mij op.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Sylvia?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: