Vriendschap is de beste basis

Mijn naam is:

Kandy

Mijn leeftijd:

48

Like mij?

Stuur mij een bericht

Kandy(48) schrijft:

Ik heb al aardig wat relaties achter de rug en het fijnste vind ik het als het eerst een vriendschap is die uitgroeit naar meer. Dan blijf je ook respect voor elkaar houden als het wat minder goed gaat. Ik hoop hier iemand tegen te komen, die daar hetzelfde over denkt. Ik vind het fijn als we overeenkomsten hebben, maar het is ook mooi als we op bepaalde vlakken verschillend zijn. Elkaar leren kennen en de basis voor iets moois maken.

Je kan mij zien, ik wil jou ook zien. Ik hou er niet van als je een relatie hebt. Ik ben meer waard dan een chickie voor erbij te zijn. Ik wil ook niemand kwetsen. Ik hou van tattoos en piercings, maar het is niet noodzakelijk dat jij daar ook van houdt. Het liefste zou ik iemand van rond mijn leeftijd leren kennen, maar bij de juiste klik, is de leeftijd niet belangrijk.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Kandy?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: