Vlotte dame zoekt maatje en meer

Mijn naam is:

Candie

Mijn leeftijd:

46

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Candie(46) schrijft:

Al mijn vrienden en vriendinnen zijn druk aan het settelen en ondertussen ben ik de enige vrijgezel. Dan gaat het plezier er wel een beetje van af. Ik mis het lachen en lol maken met vrienden, en ik ben ook echt wel toe aan meer vastigheid. Nu nog een leuke man vinden met wie ik dat allebei kan hebben. Ik vind een positieve instelling, veel plezier maken en nog meer lachen, heel erg belangrijk in mijn leven en ook in een partner.

Dat wil niet zeggen dat ik niet serieus ben of kan zijn. Dat is absoluut wel zo. Dat is net zo belangrijk. Het zijn ook de normale en kleine dingen die opeens heel mooi worden. Samen ontbijten of lekker de hele dag in bed liggen en eens lui zijn, of juist samen wat vervelende klusjes opknappen. Of een spontaan uitje naar Parijs of Brussel. Misschien vraag ik veel, maar voor minder wil ik het niet doen. Denk jij er ook zo over?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Candie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: