Succesvolle zakenvrouw zoekt lieve man

Mijn naam is:

Carola

Mijn leeftijd:

53

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Carola(53) schrijft:

Ik ben met veel succesvol in mijn leven, maar met de liefde is dat niet het geval. Ik val gewoon altijd op de foute mannen. Ik zoek iemand die mijn steun en toeverlaat wil zijn, met wie ik al het moois in mijn leven kan delen en die mij net zo gelukkig wil maken, als ik hem. Met wederzijds respect, evengoed de vrijheid om onszelf te zijn, maar ook met compromissen om er samen doorheen te komen.

Ik vind jouw karakter belangrijker dan wat je bereikt hebt in jouw leven of hoe jij eruit ziet. Ik zoek iemand die lief en zorgend is. Die ik kan verwennen en die ook manieren zoekt om mij te verwennen. Met leuke verrassingen, het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Als jij al iets hebt meegemaakt in jouw leven, dan maakt jou dit tot een mooier mens. Ben jij de man die ik zoek?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Carola?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: