Stijlvolle zakenvrouw zoekt interessante man

Mijn naam is:

Milou

Mijn leeftijd:

41

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Milou(41) schrijft:

Ik ben een zakenvrouw en erg druk met mijn bedrijven. Hierdoor kom ik weinig mannen tegen die ook interessant zijn. De meeste mannen in mijn kringen zijn echte zakenmannen, en daar val ik gewoon niet op. Ik val op interessante, spannende mannen, die avontuurlijk zijn en die op een vrolijke manier in het leven staan. Ik moet al de hele dag serieus doen.

Ik ben erg benieuwd wie er op mijn pad gaan komen, en hopelijk ben ik niet te saai voor een man die mijn aandacht weet te trekken. Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken en daar hoop ik hier ook op.

Iedereen mag contact met mij opnemen. Ik wil niemand uitsluiten en tijdens een chat ontdekken hoe het tussen ons klikt. Natuurlijk hoop ik hier mijn droomman te vinden, maar ook dat ik de droomvrouw van die man dan ben.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Milou?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: