Spontane meid is klaar voor meer

Mijn naam is:

Dansje

Mijn leeftijd:

26

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Dansje(26) schrijft:

Hallo allemaal, ik ben Dansje. Dit is mijn eerste keer hier en ik vind het heel spannend. Op een positieve manier. Het heeft even geduurd voor ik de stap durfde te zetten, maar hier ben ik dan, en nu moet ik ook nog iets leuks hier neerschrijven.

Ik hoor altijd dat ik heel spontaan en aardig ben, ik ben dol op dansen, en ik ga ook graag op stap. Ik woon nog niet zo lang hier en ik ken hier niet veel mensen. Ik ga nog naar school en ik werk ook nog. Ik woon nog niet op mijzelf, maar zou dat wel heel graag snel doen.

Ik zoek iemand die serieus en lief is. Het is wel handig als jij ook spontaan bent, maar dat hoeft niet. Ik val meestal op gewone jongens, doe maar niet te gek met van alles. Als je ook van dansen houdt, dan krijg je extra punten!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Dansje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: