Spontane, drukke meid zoekt rustpunt

Mijn naam is:

Bounty

Mijn leeftijd:

29

Like mij?

Stuur mij een bericht

Bounty(29) schrijft:

Ik ben best wel druk en ik kan moeilijk stilzitten. Ik ben altijd met tien dingen tegelijk bezig en daarbij loop ik mijzelf behoorlijk voorbij. Ik klets je de oren van het hoofd en ben gezellig en positief. Lachen vind ik ontzettend belangrijk en doe ik het liefste zo veel mogelijk.

Iemand die hetzelfde als mij is, dat werkt dan niet goed. Dat heb ik ook al ervaren. Ik zoek een rustpunt. Iemand die mij op mijn kont kan neerzetten en ervoor zorgt dat ik eens niet overal tegelijk ben. Ik ben heel erg zorgend en vind het fijn om een man te verwennen met lekker eten, massages en nog veel meer fijne dingen.

Ben jij een rustige, kalme, lieve man, dan zou ik graag kennis met jou maken. Dan maak jij mij iets rustiger en ik breng wat meer actie in jouw leven.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Bounty?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: