Spaanse passie met Nederlandse karakter

Mijn naam is:

MiaAmai

Mijn leeftijd:

46

Like mij?

Stuur mij een bericht

MiaAmai(46) schrijft:

Mijn roots zijn Spaans, maar ik ben al van kinds af aan in Nederland en ik voel mij dan ook echt Nederlandse. Maar die Spaanse passie ben ik zeker niet verloren. Ik ga ook een paar keer per jaar terug naar familie en vrienden, en uiteindelijk hoop ik daar ook weer te gaan wonen.

Ik zoek dus een man die dat wel ziet zitten. Die misschien zelfs een passie voor Spanje heeft. Zodat we hier samen kunnen werken aan een mooie toekomst daar. Dat is natuurlijk niet het enige dat belangrijk is, maar het is wel iets wat voor mij doorslaggevend kan zijn. Die droom wil ik namelijk niet opgeven.

Wat zijn jouw toekomstdromen en wat zoek jij in een vrouw? Ik ben erg benieuwd naar welke mannen dit ook als hun toekomst zien. En hopelijk klikt het dan ook geweldig tussen ons!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met MiaAmai?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: