Serieuze man voor serieus contact

Mijn naam is:

Hanneke

Mijn leeftijd:

23

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Hanneke(23) schrijft:

Het zal zeker aan mij liggen, maar ik ben niet zoals de mensen van mijn leeftijd. Iedereen leeft er maar op los en niemand lijkt echt serieus met het leven of met elkaar bezig te zijn. Ik ben wel zo. Ik kan echt wel lachen en plezier maken, maar ik sta ook op een serieuze manier in het leven en ik ben niet de persoon voor losse contacten.

Ik vind het moeilijk om iemand te vinden met wie het op die manier klikt. Misschien verwacht of verlang ik er te veel van, maar ik ben het ook zat om steeds weer teleurgesteld te worden. Ik snap ook niet waarom het gebeurt, want ik ben iedere keer heel duidelijk over wat ik zoek.

Ik wil rustig aan doen en niet te hard van stapel lopen. Hopelijk val ik dan niet weer in dezelfde kuil. Als jij een serieuze man bent die het met mij wel ziet zitten en die mij niet zal teleurstellen, laten we elkaar dan beter leren kennen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Hanneke?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: