Samen een toekomst plannen en genieten

Mijn naam is:

DemiMeer

Mijn leeftijd:

32

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

DemiMeer(32) schrijft:

Ik werk hard en ik vind het ook fijn om van het leven te genieten. Op mijn werk heb ik een punt bereikt waarop ik een aantal jaren zal blijven staan. Dat geeft mij opeens tijd om aan andere dingen te denken. Aan een toekomst, een relatie, wat ik nog meer uit het leven wil halen. Of ik kinderen wil, of juist niet. Of ik tijd heb voor een huisdier, of dat ik liever nog eerst wat meer wil reizen.

Zoveel mogelijkheden en opties. Ik kan gewoon niet kiezen. Daardoor blijf ik een beetje hangen tussen mijn favoriete opties en kom ik geen stap verder. Een beetje input van een partner zou geweldig zijn. Nog mooier is het wanneer zijn plannen passen bij mijn plannen. Dat we elkaar aanvullen en dan samen kunnen werken aan een toekomst en ondertussen genieten wij van elkaar en van het leven.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met DemiMeer?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: