Oudere vrouw met jonge spirit zoekt dito

Mijn naam is:

Sonneke

Mijn leeftijd:

64

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Sonneke (64) schrijft:

Hallo allemaal! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Sonneke, 64 jaar, moeder en oma, werkend, actief, sportief en zeer bij de tijd. Ik hou van moderne kleding en muziek. Ik ben geen standaard oud vrouwtje en ik doe er alles aan omdat ook niet te worden. Je bent niet maar 1 keer jong, je bent net zo jong als dat jij je voelt. Heb jij ook die pit en spirit nog?

Ik vind het heerlijk om te gaan stappen, maar dan wel naar specifieke feestjes. Ik hang niet in de kroeg. Een wijntje met vriendinnen of een lekker diner, sla ik niet snel af. Mijn beste vriendin is ook vrijgezel en samen hebben we het altijd erg leuk, maar ik zou liever mijn tijd ook met een nieuwe liefde delen. Hou jij van flirten en ben je nog flink actief? Dan zijn wij misschien een goede match!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Sonneke ?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: