Op naar een nieuwe toekomst

Mijn naam is:

Daantje

Mijn leeftijd:

58

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Daantje(58) schrijft:

Ik merk dat ik steeds meer nadenk en droom over wat ik wil doen met mijn leven als ik stop met werken. Het vliegt alle kanten op, moet ik eerlijk bekennen, maar dat maakt het ook zo leuk. Er is nog zoveel mogelijk. Ik dacht eigenlijk dat ik alleen zou blijven. Daar voel ik mij al heel lang heel prettig bij, maar ik merk ook dat ik steeds vaker droom over die toekomst met iemand samen.

Voor mijn gevoel ligt er een hele nieuwe toekomst op mij te wachten. Een nieuwe vrijheid. Wil jij daar samen met mij over gaan dromen?

Ik heb verder een fijn leven en ik wil dat niet echt missen, maar aan de andere kant heb ik behoefte aan iets nieuws, spanning en avontuur. Het lijkt nu misschien alsof ik niet weet wat ik wil, maar dat valt best wel mee.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Daantje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: