Op mijn liefde wil je alleen nog maar kalmte

Mijn naam is:

Berry

Mijn leeftijd:

46

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Berry(46) schrijft:

Ik zoek een kalme, vriendelijke, lieve liefde. Een liefde die zacht is en die zorgend is. Ik ben zelf heel zorgend en vind het fijn om voor iemand te kunnen zorgen. Ik vind het ook fijn als iemand lief voor mij is. Dat kan op allerlei manieren en daar heb ik verder ook geen eisen over. Het enige wat ik wil, is dat het een kalme, serene, mooie liefde is.

Ik wil mij veilig voelen en mijzelf kunnen zijn en ik wil dat jij dat ook zo voelt. Dat jij jezelf bij mij kan zijn en dat je weet dat wat er ook gebeurt, dat wij bij elkaar horen en dat ik achter jou sta. Dat vind ik gewoon een mooi iets en ik denk ook dat het bestaat, als je het allebei ook maar echt wil. Ben jij die man? Ik zou het heel fijn vinden als we dan verder kennismaken.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Berry?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: