Nu ben ik er helemaal

Mijn naam is:

Dietje

Mijn leeftijd:

34

Like mij?

Stuur mij een bericht

Dietje(34) schrijft:

Eerder wilde ik nooit echt iemand vinden, want ik had kleine kindjes en een druk leven. Maar dat is ondertussen wel anders. Ik merk ook dat de kinderen steeds zelfstandiger worden, en ook werken aan een eigen leven met hobby’s en vriendjes en vriendinnetjes. Nu is het ook weer tijd voor mij om te kijken of er iemand is die bij mij past. Deze keer ben ik er helemaal.

Het zou heerlijk zijn om mij weer aan iemand te kunnen geven. Mijn zwaktes te tonen en een schouder te hebben om op te leunen. Ik ben geen damsel in distress, maar soms zou ik dat wel graag zijn. Dat er iemand is die voor mij zorgt en de keuzes voor mij maakt. Niet altijd natuurlijk, maar als ik het even nodig heb.

En andersom lijkt het mij heerlijk om weer eens voor een man te kunnen zorgen en hem te kunnen verwennen. Ik kan heel erg lekker koken en bakken!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Dietje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: