Nu ben ik eindelijk helemaal vrij!

Mijn naam is:

Meesje

Mijn leeftijd:

21

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Meesje(21) schrijft:

Hallo allemaal! Ik ben Meesje en ik zit hier om een leuke jongen of man te leren kennen. Ik kom uit een streng gezin en ik mocht helemaal niks. Ik mocht alleen met school en mijn toekomst bezig zijn. Aan de ene kant ben ik daar echt blij om, want daardoor ben ik goed op weg naar een mooie toekomst.

Aan de andere kant heb ik ook het gevoel dat ik daardoor veel heb gemist. Dat wil ik wel inhalen. Ik sta best wel serieus in het leven en ik zoek dat ook in iemand anders, maar ik vind het ook erg leuk en aantrekkelijk als iemand grappig is en mij aan het lachen kan maken.

Verder weet ik niet zo goed wat ik er allemaal van kan verwachten of wat er van mij verwacht wordt. Daar hoop ik wel snel achter te komen. Ik ben benieuwd wie dit aanspreekt en mij iets stuurt. Ik vind het heel spannend!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Meesje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: