Nette vrouw wil gezellige man vinden

Mijn naam is:

Anneke

Mijn leeftijd:

62

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Anneke(62) schrijft:

Ja, ik ben er ook. Misschien denk je wat moet die oude vrouw hier, maar mij is verzekerd dat ik hier niet de enige ben. Ik hoop dan maar dat dat ook zo is. Nu moet ik wat over mijzelf vertellen en over wat ik zoek, maar ik vind dat best wel moeilijk. Ik denk dat het voor mij beter werkt als je mij gewoon wat vragen zou stellen.

Ik houd heel erg van gezelligheid. Lekker eten en drinken, met leuke mensen. Een kaart spelletje spelen of iets anders samen doen. Maar ik ga ook graag wandelen of een stedentrip doen.

Neem maar gewoon contact met mij op als je vragen hebt en als ik jou wat wil vragen dan hoor je ook van mij. Ik ben heel serieus en ik hoop dat jij dat ook bent. Ik wil niet voor de gek gehouden worden. Dat hoor je toch wel eens online.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Anneke?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: