Natuurlijk, intelligent, actief en vrijgezel

Mijn naam is:

Naturel

Mijn leeftijd:

67

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Naturel(67) schrijft:

Op de een of andere manier heb ik steeds de pech dat ik mannen tref die nog in een relatie zitten. Laat mij meteen duidelijk maken dat dit NIET is wat ik zoek. Ik voel mij echt te goed om een vrouwtje aan de zijlijn te zijn. Ik wil niet stiekem moeten doen en ik wil een volwaardige relatie waarin we echt nog iets moois kunnen opbouwen. We hebben nog een heel leven voor ons.

Ik vind het belangrijk dat we op alle vlakken een goede klik hebben. Dat geldt dus voor een fysieke aantrekkingskracht, een mentale klik en ook op het gebied van normen en waarden, of spiritualiteit, moet het bij elkaar passen. Ik zit hier niet voor losse contacten of mannen die niet serieus op zoek zijn. Het liefst van rond mijn leeftijd, maar uiteindelijk is het maar een nummer.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Naturel?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: