Mees wil gewoon genieten van het leven

Mijn naam is:

Mees

Mijn leeftijd:

53

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Mees(53) schrijft:

Ken je dat gevoel? Dat je denkt van bekijk het allemaal maar, ik doe er niet meer aan mee. Aan de stres, het drukke leven, de verplichtingen en verwachtingen. Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik ben echt niet onverschillig en ik draag mijn steentje bij in de maatschappij, want daar ben ik nooit klaar mee, maar ik laat mijn leven niet meer leiden door de rest van de wereld. Dichtbij of veraf.

Dat is een hele ommezwaai geworden in mijn leven en ik ben daardoor best wel wat mensen in mijn leven kwijt geraakt. Ik merk ook dat het veel moeilijker is om iemand te vinden met wie ik een klik heb. Stiekem hoop ik toch dat die man ook zo in het leven staat, of wil staan. Herken jij jezelf hier in en zoek jij net als mij iemand die dat begrijpt? Stuur me dan een berichtje.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Mees?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: