Lief meisje voor zachte man

Mijn naam is:

Mimi

Mijn leeftijd:

28

Like mij?

Stuur mij een bericht

Mimi(28) schrijft:

Ik hoor vaak dat ik veel te lief ben, maar ik voel mij daar goed bij en wil niet anders zijn. Maar daardoor zijn er ook mensen die misbruik daarvan maken. Ik vind dat heel moeilijk en ik merk dat ik mij een lange tijd heb afgesloten voor mannen. Ik wil niet gekwetst worden.

Toch heb ik ook wel door dat dit niet de manier is. Ik wil ook niet alleen door het leven gaan. Daarvoor zijn wij niet gemaakt en ik denk dat er ook voor mij een man moet zijn met wie het goed klikt, die zacht en lief is en met wie ik iets moois kan hebben.

Ik kan niet met iedere man die mij iets stuurt wat gaan doen. Dan zou ik geen tijd meer over hebben voor de rest van mijn leven. Ik wil weten of het op de juiste manier tussen ons klikt en een beetje een vertrouwd gevoel hebben bij elkaar.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Mimi?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: